1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

„NE VIDIM KONKURENCIJU ZVEZDI“: Terzić otkrio da postoji ponuda za Erakovića, obavio je razgovore i sa Dragovićem! (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.23 u 12:59

„Još smo u dilemi da li da ga pustimo.“

Danas su fudbaleri Crvene zvezde započeli pripreme za narednu sezonu u kojoj su obezbedili direktno učešće u Ligi šampiona. Samim tim, ambicije kluba su porasle, želja je da se odbrani dupla kruna, a doveden je i novi trener Barak Bahar, koji potpuno reformiše sastav crveno-belih.

O raznim temama govorio je Zvezdan Terzić, kome su predstavnici medija postavili mnoštvo pitanja. Nakon priče o Milanu Borjanu, generalni direktor crveno-belih, osvrnuo se na napredak Crvene zvezde i poređenje sa ostalim timovima u Superligi Srbije.

– Iskren da budem, Zvezda je toliko odmakla svima da ne vidim konkurenciju. Možda ovo nije sportski da kažem, ali ako ćemo da budemo realni niko ne može da nam parira. Ni sportski, ni organizaciono, ni finansijski. Zvezda će prihodovati 55 miliona evra, to ne može niko. I to 50 iz inostranstva. taj sistem u Srbiji ne može da prati niko.

Potom je Terzić pričao o ponudi za Strahinju Erakovića, kao i o statusu Aleksandra Dragovića, koji je nekoliko puta istakao da želi da ode iz kluba.

– Postoji ponuda za Erakovića, još smo u dilemi da li da ga pustimo, Sigurno je da ćemo ove ponude imati i u decembru, kada bude imao šest mečeva više u LŠ i za reprezentaciju. Bliži je ostanku nego odlasku, ali moramo da čujemo i njegove želje. Sa Dragovićem sam obavio razgovor. Stav kluba i stručnog štaba je da je on neophodan i da treba da ostane po svaku cenu.

Upitali su mediji generalnog direktora Crvene zvezde i o pravilu domaćeg takmičenja o 4 stranca. On je izrazio želju da FSS to pravilo ukine ili poveća broj dozvoljenih stranaca.

– Taj limit od četiri stranca ne vodi ničemu i nadam se da će ljudi koji vode FSS proširiti ili ukinuti broj stranaca. Mislim da ćemo se ipak uklopiti. Ovom politikom samo se podiže cena starim srpskom igračima koji ne vrede te pare koje dobijaju. Meni je želja da se poveća broj bonusa na dva ili tri. Da nateramo klubove da forsiraju mlade igrače. I limitom mladih igrača otvara se prostor starim srpskim igračima da zauzimaju prostor. Imam informaciju čelnika FSS da će dvojna registracija biti uvedena. Propadaju igrači, ne igraju, a treniraju sa timom.

 

4
1
1 Komentara
  1. Konkurenti,čujete li Terzića!?Batalite igru i shvatite da zvezda nema konkurenciju!Zato neka igra sama sa sobom!Ovakvog lika nema niko na svetu cinizmom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter