5
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic Partizan - Cedevita Olimpija ABA Liga Beograd, Srbija 25.3.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MIJAILOVIĆ UDARIO NA ZVEZDU: „Za 80 minuta košarke u Areni, pala su neka dva upaljača i jedan novčić na teren!“

Objavljeno: 19.06.23 u 16:11

Oštro je osudio incidente u trećoj utakmici

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odigrali su do sada tri utakmice u finalu ABA lige, a crno-beli vode u seriji sa 2:1.

Pogotovo treći meč na kome su domaćini bili crveno-beli bio je obeležen incidentima, a o tome je između ostalog za „Mozzart Sport“ govorio prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović.

Bez želje da ulazimo u neke nazovi ratove saopštenjima i jutarnjim programima po sistemu oni 20 mi jedno pa se to izjednačava, želim da istaknem samo nekoliko činjenica – rekao je predsednik Partizana.

Svi su bili svedoci prepunih tribina, kojima se hvalila i sama ABA liga istakavši da je oboren rekord posete u ove tri utakmice, ali isto tako je bilo i ružnih scena koje su kulminirale pred početak trećeg okršaja.

– Mi smo u prve dve utakmice finala imali 37-38 hiljada gledalaca u Areni. Za 80 minuta košarke, pala su neka dva upaljača i jedan novčić na teren, što smo osudili kao i svaki verbalni delikt koji je došao sa tribina. Onda je došla treća utakmica i scene koje su svi mogli da vide. Iako su neki ljudi mnogo maštoviti u pravdanju incidenata, ne bih želeo da se bavim tim nesrećnim izgovorima.

Dodao je predsednik Partizana da očekuje da ABA liga reaguje adekvatno.

Želim da istaknem da je naša borba takva da utakmice ABA lige ne budu zagađene glupošću i zlobom koji dovode do ugrožavanja fizičke bezbednosti aktera utakmice. A upravo to se desilo! Očekujemo da ABA liga to spreči, adekvatno kazni izgrede i u četvrtoj utakmici da se postupa po važećim pravilima ukoliko se izgredi ponove – dodao je Mijailović.

48
26

5 Komentara

  1. Majmune,a ni reci o zeni koja se upravo porodila,koja nema veze sautakmicom,a koju su kako vi tvrdite bilo preko 18000 nazovi navijaca vredjali,svakakvim imenima i tek rodjeno nevino dete sta su oni krivi,pa je gomila neandertalaca,njih preko osamnaest hiljada,gnusno vredjalo,zato sto su zena i dete igraca suparnickog tima,zasto o tome ne kazes nesto govedo jedno neotesano,to udara direktno u srce i to pokazuje kakvi su huligani zivotinje vasi navijaci,na celu sa tobom

    0
    1
    Odgovori
    • Zasto ne kazes nesto o vredjanju supruge igraca protivnickog tima koja se tek porodila i novorodjenceta koji nemaju veze sa utakmicom,govedo neotesano,sta su oni krivi,pa gomila neandertalaca i huligana njih napadaju,tebe treba kazniti majmune jedan,eto kakve navijace imate,firaju u svetinju,porodici,vas treba na celu sa tobom oterati u dzunglu,gde pripadate,gomilo prostih,nevaspitanih idiota ti si zlo ovog sveta,prvo za partizan,pa za ostatak sveta,tebi treba zabraniti prvom pristup svakoj utakmici,nevaspitani “ vodjo huligana“

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter