0
Košarka

Vladimir Brodziansky (R) and Ebuka Izundu during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and FMP Zeleznik at Stark Arena on December 19, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DUO IZ ŽELEZNIKA U NEMAČKOJ: Oldenburg značajno pojačan!

Objavljeno: 19.06.23 u 23:44

Nova poglavlja u karijeri.

FMP je relativno uspešno priveo sezonu kraju, pa je tako nakon eliminacije u prvoj rundi plej-ofa ABA lige uspeo da dođe i do finala najjačeg ranga naše zemlje, ali je sada vreme za rekonstrukciju sastava. Nakon Čarlsa Meninga, Oldenbrug će pojačati još jedan igrač tima iz Železnika, Ebuka Izundu, koji se oprostio od tima.

Hvala FMP-u i čitavoj organizaciji što su mi pružili priliku da se takmičim na ovom nivou, te da napredujem kao igrač i kao čovek. Sada, kada odlazim, iskoristio bih priliku da se zahvalim i treneru Nenadu Stefanoviću koji mi je mnogo pomogao u raznim aspektima igre i pokazao moj igrački značaj. Filip Čović mi je dosta pomogao, prvo kao igrač, posle i kao funkcioner. Upoznao sam dosta sjajnih ljudi u Srbiji, našao najboljeg prijatelja i naučili su me svemu o ovoj zemlji. I dalje sam uzbuđen i srećan što sam igrao na ovom nivou, a na čemu se posebno zahvaljujem treneru„, istakao je Izundu.

Nigerijac je  u ABA ligi prosečno beležio 8,3 poena i 5,2 skoka po meču za vreme aktuelne sezone.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter