0
AdmiralBet ABA Liga
Delije

delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA UPOZORAVA NAVIJAČE: „Ne postoje online karte, svaki pokušaj malverzacije ulaznica biće oštro sankcionisan“!

Objavljeno: 18.06.23 u 13:15

Aktuelni šampion Srbije i ABA lige izdao je važno saopštenje za svoje navijače

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju večeras ekipu Partizana u okviru trećeg meča finala ABA lige. Utakmica se igra u Hali „Aleksandar Nikolić“ sa početkom od 20 časova i 30 minuta.

Klub sa Malog Kalemegdana je izdao važno saopštenje povodom lažnih ulaznica, koje kruže na internetu. Naime, pojedini ljudi su pokušali da prevare navijače „crveno-belih“ tako što su prodavali online karte ali iz Zvezde su jasno rekli da takvi neće moći da prisustvuju utakmici.

VESTI O ZVEZDI:

Obaveštevamo sve navijače Crvene zvezde da za večerašnju utakmicu ne postoje online ulaznice – odštampane sa qr kodom, već samo regularne tickets.rs karte kupljene na blagajni. Ulaz u halu neće biti dozvoljen bez validne karte za večerašnju utajmicu! Svaki pokušaj bilo kakve malverzacije sa ulaznicama biće sankcionisan od strane obezbeđenja i organa reda! Navijajte fer i sportski i budite uz Crvenu zvezdu! – stoji na zvaničnom sajtu kluba.

Partizan trenutno vodi 2-0 u seriji i imaju sjajnu priliku da dođu do prvog trofeja regionalne lige posle punih 10 godina. Poslednji put su trijumfovali u sezoni 2012/13. kada su u finalu bili bolji od „crveno-belih„.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter