0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

TITULA ZA ‘CRNO-BELE’ ILI NASTAVAK SERIJE?: Evo gde možete pratiti finale ABA lige!

Objavljeno: 18.06.23 u 08:15

Da li mogu ‘crveno-beli’ da spreče tim Željka Obradovića da dođe do titule?

Večeras se finalna serija AdmiralBet ABA lige seli u ‘Pionir’, gde će košarkaši Crvene zvezde dočekati Partizan od 20:30. Trenutno je 2:0 za ‘crno-bele’, jer su u ‘Štark Areni’ pobedili 88:80 i 87:78. Stateg Zvezde, Duško Ivanović je otkrio šta je ključ za dobijanje ovog susreta, a to je jaka odbrana, tečan napada i velika energija.

– Biće teško, kao i svaka utakmica finalne serije. Partizan igra sa puno samopouzdanja iskoristili su prednost domaćeg terena, imali u pojedinim igračima poput Smailagića i Anđušića dodatne adute. Mi sa druge strane moramo da damo maksimum u onome što smo igrali najbolje ove sezone, a to su izuzetno jaka odbrana, tečan napad i velika energija. – istakao je Ivanović.

Sa druge strane, trener Partizana, Željko Obradović je oprezan i da znaju da ih deli još jedna pobeda da bi osvojili ABA ligu, ali koliko su blizu, toliko su i daleko.

– Znamo da nas deli još jedan taj korak, odnosno još jedna pobeda od toga da budemo prvaci ABA lige. Koliko je blizu, toliko je daleko naravno uz veliko poštovanje prema protivniku. Još jedno, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu i da vidimo kako će sve to da izgleda. – poručio je ‘Žoc’.

Susret možete pratiti na Areni Sport Premium 1 od 20:30, a sigurno nas očekuje pravi spektakl, zato ne propustite.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter