0
Fudbal

Sergej Milinković-Savić (FOTO: Starsport)

SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIĆ NAPUŠTA LACIO? Transfer o kome se dugo spekuliše!

Objavljeno: 18.06.23 u 11:20

Menja grad, ali ne i državu.

Fudbaleri Lacija su pod patronatom Mauricija Sarija prošlu sezonu završili kao vicešampioni sa 74 boda, a srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić je bio jedan od glavnih koji je zaslužan za ovakav rezultat. On već nekoliko sezona važi za jednog od najboljih veznih igrača, a ’nebesko-plave’ vodi na svojim leđima.

Kako tvrde italijanski mediji, sve je izvesnije da će se Sergej preseliti u redove Juventusa, a za to je potrebno da se poklope određene stvari. Lacio je za njega postavio cenu na više od 100 miliona, ali će morati da se zadovolje sa mnogo manjom cifrom, jer mu ugovor ističe na kraju narednog leta.

Da bi se ovaj transfer ostvario, ’stara dama’ mora da proda francuskog reprezentativca, Rabioa, koji je već dugo na izlaznim vratima. Druga stvar je cena koju Lacio traži za srpskog internacionalca, ali pošto mu ugovor ističe na kraju naredne sezone, tu Juve vidi svoju priliku gde bi za 30 miliona evra mogao da dovede Srbina, a u ‘nebesko-plavima’ bi ostavili svog Pelegrinija kao deo trampe.

Treća, možda i najvažnija stvar, jeste i to što bi SMS na taj način morao da zameni igranje u Ligi šampiona za Ligu konferencija u kojoj će se Juventus nadmetati.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter