0
Kladionica

FOTO: Novomatic

NOVOMATIC LIDERSKI: Beograd domaćin ogromnog skupa! (FOTO)

Objavljeno: 18.06.23 u 12:00

Dugi niz godina, Novomatic, jedan od lidera u gejmingu i industriji za proizvodnju mašina za igre na sreću je prisutan u Srbiji.

Kompanija ima sedišta u više od 50 zemalja sveta, izvozi u stotinak država, a poziva se i na tradiciju. U Austriji postoje od 1980. godine i već decenijama uspostavljaju standarde u pomenutoj industriji!

Veliki su poslodavac i u Srbiji, kao i širom sveta. Novomatic poseduje više od 2100 kazina, beting šopova i objekata, ovaj gigant je odavno osvojio vodeću poziciju u balkanskim zemljama.

FOTO: Novomatic

U Srbiji posluju kao ćerke firme, Novoinvestment, Admiral i AdmiralBet (ovo poslednje je najmlađi brend koji krupnim koracima osvaja srpsko tržište). Sve kompanije imaju zajedničku vodilju, profesionalni kadar, rad sa širom društvenom zajednicom, brigu o radnicima. Dovoljno je reći da tokom pandemije, Novomatic u Srbiji nije ni otpuštao, niti smanjivao plate radnicima, a donacijama i kroz razne druge akcije finansijske podrške zdravstvenom sistemu su se posebno istakli.

FOTO: Novomatic

Ne vole puno o tome, kažu da je najvažnije da je bitka dobijena i da se život vratio u normalu. Šire tržište, pojavljuju se kao sponzori u srpskom sportu. Biraju najkvalitetnije, generalni su sponzor AdmiralBet ABA lige i KLS ulažu u KK Partizan, vaterpolo i rukometni klub Crvenu zvezdu, pojedince u individualnim sportovima. Uz to, veliku pažnju poklanjaju pomaganju razvoja sporta van Beograda. Odabrali su saradnju sa fudbalskim klubovima Kolubara i Novi Pazar, odbojkašicama subotičkog Spartaka, futsalerima kragujevačkog Ekonomca, između ostalih.

FOTO: Novomatic

Cilj je, jasno, promocija brenda, ali i finansijska podrška sredinama gde nije lako naći sponzora. Uz pomenute vrhunske klubove, odlučuju se na pomoć i manjim timovima i manje atraktivnim sportovima.

Beograd je jedno od čvorišta Novomatic grupacije, balkanski lider i u broju zaposlenih i vrednosti kompanije. Zbog toga, ali i turističkog potencijala, kapaciteta i privlačnosti prestonice, tradicionalne Novomatic Igre se održavaju u našem gradu.

Ovo je prvo evropsko okupljanje nakon četiri godine, zbog pandemije su igre (inače održavaju se od 2012. godine) pauzirale. U Beograd je stigao rekordni broj učesnika, njih 1500 iz 17 zemalja. U pitanju je najveći Novomatic skup na svetu, pa je jasno kakvu su čast, ali i obavezu oko organizacije, dobile srpske firme koje posluju u okviru grupacije.

FOTO: Novomatic

Fudbalski turnir održava se tokom vikenda na Adi Ciganliji, na dva terena. Učestvuju 24 tima, kako rekosmo iz 17 zemalja. Raspoređeni su u šest grupa, turnir je otvoren u subotu, prvog dana su kvalifikacioni mečevi, ono najbolje sledi u nedelju popodne kada ćemo videti rasplet. U duhu Novomatic porodice, najbitniji je fer-plej i dobra zabava, čeka nas žestoko navijanje ali i druženje zaposlenih.

FOTO: Novomatic

Uz fudbal, timovi se takmiče u popularnim igrama bez granica, ali i navlačenju konopca.

Veliko finale je u nedelju uveče, žurka za par hiljada ljudi, okupljanje kome će prisustvovati i brojni gosti iz sveta sporta, ali i muzike, kao i javne ličnosti.

Slede dva dana sjajnog provoda za zaposlene koji su stigli sa svih strana Evrope. Četiri godine se čekalo zbog epidemiološke situacije, Novomatic slavi svoje uspehe, ali i jača timski duh kompanije!

 

FOTO: Novomatic
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter