0
Domaći fudbal

Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, speaks during his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEKADAŠNJI TRENER PARTIZANA HVALI BAHARA: On će iz Zvezde lako do najvećih klubova Evrope!

Objavljeno: 18.06.23 u 18:15

Sunarodnici se poštuju.

Avram Grant je na klupu Paritzana došao nakon odlaska Aleksandra Stanojevića, u prvom mandatu trofejnog trenera, što je tada bila svojevrsna trenerska bomba, jer je Izraelac nekoliko godina pre toga vodio londonski Čelsi do finiša Lige šampiona.

Ipak, karijera iskusnog stratega je malo utihnula u proteklom periodu, zbog više faktora, ali o svom mlađem kolegi ima samo reči hvale i smatra da će Barak Bahar biti sposoban da vodi najbolje timove kontinenta.

Razgovarao sam malo sa Baharom, ali nismo se dotakli svih bitnih tema. On je veliki profesionalac i smatram da će imati puno uspeha u Srbiji. To je zemlja sporta. U svim sportovima su uspešni. Da, Makabi Haifa je veliki klub, ali iz Srbije će mnogo lakše da se probije do najboljih klubova Evrope”, ocenio je Grant u intervjuu za izraelski portal One.co.il i nadovezao se da može da vodi timove i u Premijer ligi.

Apsolutno mislim da je sposoban za to. Da nisam imao uspeh sa reprezentacijom Izraela ni ja se ne bih našao tamo. Sve se gleda kroz rezultate. Pregovori su mi bili teški, jer sam dolazio iz fudbalski male zemlje”, prisetio se Grant.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter