0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: AdmiralBet

MEČ LOPTA ZA PARTIZAN – ŠTA NAS OČEKUJE U 3. MEČU FINALA ABA LIGE

Objavljeno: 18.06.23 u 13:00

Finalna serija AdmiralBet ABA lige se nastavlja, sprema se novi večiti derbi!

Nakon prva dva susreta finalne serije AdmiralBet ABA lige košarkaši Partizana su obezbedili prednost od 2:0 u seriji, pa ih sada samo jedna pobeda deli od titule regionalnog šampiona, prve još od sezone 2012/13. Treći susret finala je na programu danas od 20.30 časova, kada Crvena zvezda dočekuje Partizan, sa namerom da produži seriju za barem još jedan meč.

Na prethodnom susretu iz redova Crno-belih su se istakli Naneli i Smailagić sa po 15 poena, 13 je dodao Lesor, a jedan poen manje je postigao Ledej. Sa druge strane, u Crveno-belom taboru najefikasniji je bio Nedović sa 21 poenom, da bi jedini sa dvocifrenim učinkom pored njega bio Dobrić sa 11 poena, dok su Mitrović i Kampaco upisali po 9 poena, uz 7 asistencija Argentinca.

Za sve ljubitelje košarke koji vole da se klade na učinak pojedinih igrača kladionica AdmiralBet kao generalni sponzor ABA lige je spremila 50% freebet bonusa na svaki uplaćeni tiket na kojem su odigrani poeni, skokovi ili asistencija za 5 ili više abaligaških igrača.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Šta mislite, da li će Zvezda uspeti da odbrani domaći teren? Pogledajte ponudu za igrače, izaberite svoju idealnu petorku za 3. meč finala i ispratite nastavak spektakularnog finala uz 50% freebet bonusa od AdmiralBeta!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter