0
ATP

FOTO: Twitter/rolandgarros

LEGENDARNI TENISER OPLEO PO ALKARASU: „Neprihvatljivo je da ga uhvati grč posle samo dva seta, Novak neće stati“!

Objavljeno: 18.06.23 u 12:15

Amerikanac nije štedeo reči na račun mladog Španca

Srpski teniser i prvi reket sveta, Novak Đoković, osvojio je prošlog vikenda Rolan Garos i tako stigao do rekordnog 23. Grend slema u karijeri. O njegovom polufinalnom duelu protiv Karlosa Alkarasa i dalje govore svetski mediji a sada se oglasio i čovek sa najviše titula svih vremena, Džimi Konors.

Amerikanac je oštro kritikovao tenisera iz Mursije i njegov stručni štab, zbog loše fizičke spreme.

Neprihvatljivo je da nekoga hvataju grčevi već posle dva seta. Ne znam da li je odgovornost na njegovom stručnom štabu ili je on bio previše nervozan. Tačno je da Novak stavlja protivnike pod veliki pritisak, ali morate da budete spremni za pet setova protiv njega, pogotovo na Rolan Garosu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom se nadovezao na srpskog tenisera, rekavši da on nema granica i da može da igra na najvišem nivou još nekoliko godina.

Novak je u odličnoj formi. Iako se od Alkarasa mnogo očekivalo u Parizu, jer ima 20 godina i već je osvojio jedan gren slem, Đokoviću nije padalo ni na kraj pameti da se preda unapred. Novak neće stati. Ima sjajnu priliku da odmakne Nadalu i Federeru. Sada ima 23 gren slem pehara, gde će se zaustaviti? Na 30? Sada ima 36 godina, može da igra još 3-4 – zaključio je Konors.

22
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter