1
ATP

FOTO: Twitter/@rolandgarros

KRALJ SE OGLASIO NAKON ŠTO JE POKORIO TENIS: Blagosloven sam, hvala što ste tu za mene i kada drugi nisu!

Objavljeno: 18.06.23 u 16:41

Srbin se oglasio.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nedavno je u finalu Rolan Garosa savladao Kaspera Ruda 3:0 (7:6/6:3/7:5) i osvojio svoj rekordni 23. gren-slem. On se ovim trijumfom vratio na prvo  mesto ATP liste i nastavio da piše istoriju. Nakon istorijskog trijumfa, vladar tenisa se oglasio i na društvenim mrežama, gde je rekao sledeće.

„Proveo sam divno vreme sa svojim timom i porodicom. Bila je to teška bitka prethodnih nedelja, ali pobeda je slađa kada znaš da si ostavio sve na što imaš na terenu. Zahvalan sam za podršku, pre svega nolefam. Vi ste najbolji navijači koje čovek može da poželi. Hvala što ste bili uz mene kada mnogi nisu. Znajte da to zaista ceni. Takođe se zahvaljujem porodici, timu, prijateljima, svima koji su pomogli i doprineli stvaranju istorije. Sam sam na terenu, ali nikada nisam sam na putu. Duboko cenim i priznajem važnost najbližih ljudi u mom životu i njihovu ogromnu toleranciju, strpljenje i ljubav tokom svih ovih godina profesionalne karijere“, napisao je Đoković i dodao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

„Blagosloven sam što sam tu gde jesam i često pokušavam da se podsetim putovanja. Počevši od Srbije, koja je uvek moj dom, gde je moje srce. Suočavanja sa nedaćama u skoro svakoj fazi života samo me je učinilo jačim. Biti autentičan, otvoren, pošten, velikodušan, hrabar, danas su dragocene vrednosti koje se osuđuju i kritikuju na svakom koraku. Ipak, sa ovim vrednostima nastavljam da krčim put novim generacijama. I nastavljam putem koji mi je toliko dao. Bog je veliki“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0

1 Komentara

  1. Novak je zaista blizu neizbrisive besmrtnosti! Za to ove godine treba da osvoji samo dva turnira: Skoro dolazece Wimbledon i US Open! Onda ce sve zmije, pacovi i ostali zluradnici da zacute za sva vremena! Tada moze mirno da uziva u bozanstvenoj igri za koju je i rodjen kao unikatni deo Univerzuma!
    A mnogi se pitaju zasto ga i pored takve sportske nedostiznosti ne vole,zasto ga sa opakom zluradoscu i cak i mrznjom ne podnose do prezira,pa i onda kad pokusavaju uz minimum uljudnosti bar da priznaju makar deo sportskih dostizenija, ako bar ne vide i ne osecaju njegovu svemirsku misiju i zivotni kredo?
    Pa, moderna civilizacija je u trci za bogatstvom i slavom u segregiranom svetu nepravdi,pokoravanja i ponizavanja, izopacila tz. sistem vrednosti od Boga providjenih i odredjenih, da onaj ko se usudio da bude usamljeni jahac kroz pustinju koju je stvorio unesrecenom upravo bezboznicki maspokret, a da nosi zastavu ljudskosti,pristojnosti, samozrtvovanja za vise i bozanske vrednosti svih nas, da upravo on bude razapinjan do svete zrtve. Da li vas ovo na nesto hoce da podseti, da li to govori o svetosti same zrtve , ?
    Eto, zato ce Novak biti zanavek tamo gde drugi nemaju pristup i ne samo da ne mogu tamo biti, vec nikad i nece tamo stici!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter