0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Azzurri

ITALIJA RASTUŽILA PUN STADION HOLANĐANA: Sjajna utakmica donela treće mesto Azurima!

Objavljeno: 18.06.23 u 17:10

Dosta je još posla pred Oranjem da dođu u sam vrh.

Fudbaleri Italije su u Tventeu savladali domaću Holandiju rezultatom 2:3 i tako obezbedili treće mesto u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, jer su prethodno poraženi od Španije u polufinalu takmičenja.

Prednost gostima, kako nominalnim tako i realnim, doneo je fudbaler Intera, Federiko Dimarko, nakon sjajne akcije, koju je krilni-bek završio sjajnim udarcem u petom minutu meča. Petnaest minuta kasnije nakon rikošeta lopta je došla do Davida Frazezija, koji je završio sam ispred Bejloua, i savladao ga.

Potom su nakon četiri izmene na poluvremenu domaći zaigrali dosta bolje, i smanjili prednost u 69. minutu preko Stivena Bergvajna, ali je svega pet minuta kasnije Federiko Kjeza vratio dva gola prednosti na konto Azura.

Prednost je ponovo uspeo da smanji za domaće Đini Vajnaldum u 90.minutu meča, ali do potpunog povratka u meč nije došlo. Večeras od 20.45 časova se igra veliko finale, a Španija igra sa Hrvatskom u njemu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter