1
Domaći fudbal

FOTO: twitter/@RedBullSalzburg

ISTORIJSKI TRANSFER TSC-a: Ratkov u Salcburgu za 4,5 miliona evra!

Objavljeno: 18.06.23 u 15:15

Sjajan posao čelnika kluba iz Bačke Topole

Srpski fudbaler i doskorašnji igrač TSC-a, Petar Ratkov, novi je član Red Bul Salcburga. Austrijski šampion je na račun obeštećenja srpskom timu uplatio čak 4,5 miliona evra za mladog napadača.

19-godišnji Ratkov je prošao lekarske preglede i zvanično je predstavljen u novom klubu, gde je zadužio dres sa brojem 21.

 

 

Neopisiv je osećaj potpisati za tako veliki klub. Razgovarao sam sa Strahinjom Pavlovićem pre dolaska i on je samo pohvalno govorio o mogućnostima ovde – izjavio je Ratkov za zvanični sajt kluba.

Mladi napadač je prethodne sezone odigrao 42 utakmice u svim takmičenjima i postigao je 14 golova uz 4 asistencije. Bio je jedan od najzaslužnijih za istorijsku sezonu kluba iz Bačke Topole, koji je završio u domaćem šampionatu na 2. mestu i izborio učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

5
1

1 Komentara

  1. Crvena zvezda je prosle godine prodala Marka Lazetica u Milano za 4.5 mil evra plus bonuse i 10% posle samo jednog postignutog gola, TSC prodao Ratkova koji je postigao 14 golova za iste pare.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter