0
AdmiralBet ABA Liga

from left Zach LeDay, Kevin Punter, Dante Exum, Mathias Lessort and Mathias Lessort during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVO KO JE GLAVNI LIDER ZA MVP NAGRADU: Bek igra sjajan plej-of! (FOTO)

Objavljeno: 18.06.23 u 19:14

Partizan blizu da trijufmuje na svim frontovima.

Večeras od 20.30 časova Partizan gostuje u Pioniru večitom rivalu, Crvenoj zvezdi, gde ima prvu meč loptu da nakon punih deset godina vrati pehar ABA lige u svoje vlasništvo, a pored toga, igrač crno-belih je lider na zanimljivoj tabeli.

Naime, Kevin Panter je sa 16 indeksnih poena u proseku potvrdio da igra sjajan plej-of, a da je formu iz uvodnih rundi preneo i u finale gde je jedno od glavnih oružja crno-belih.

Takođe, mnogo za njim ne zaostaje ni Matjas Lesor koji prosečno beleži 15.4 poena, dok je sa ravno 15 u proseku indeksa korisnosti Luka Mitrović, koji je do finala bio apsolutni lider, ali su ga loše prethodne dva partije pomerile dva mesta niže.

Prvih pet kompletiraju još dva igrača Partizana, Džejms Naneli i Dante Egzam.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter