0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Euroleague season 2019/2020 Crvena Zvezda v Bayern Munich Vladimir Stimac (L) and Marko Jagodic Kuridza Beograd, 02.01.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŠTIMAC POZIVA NA ZDRAV RAZUM: „Želim da takve tenzije i vređana prestanu sa jedne i druge strane!“

Objavljeno: 17.06.23 u 18:55

Pogodilo ga je vređanje Nedovićeve supruge

Košarkaši Crvene zvezde će se sutra suočiti sa izazovom da smanje zaostatak od 2:0 u finalu ABA lige protiv Partizana.

Nakon jedne od utakmica, klub se oglasio saopštenjem u kojem je zamolio svoje navijače da podrže tim na fer i sportski način tokom nedeljnog meča. Pozivajući na poštovanje i sportski duh, Crvena zvezda želi da stvori atmosferu koja će biti u skladu sa vrednostima košarke.

Tokom nedavnih događaja, košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović, postao je meta neprimerenih komentara navijača. Pogrdne reči su upućivane njegovoj supruzi Mini, što je izazvalo ogorčenje i negodovanje u košarkaškoj javnosti.

Na ovu situaciju reagovao je i bivši igrač Zvezde, Vladimir Štimac. Štimac je javno podržao Nedovića i njegovu suprugu, osudivši nedolično ponašanje pojedinih navijača.

Sve je ok da se navija za svoj klub, da se malo igrači cackaju i prozivaju ali da se pominju porodica, žene i deca nema smisla. Pričam za obe strane naravno, ne ciljam samo na jednu. Želim da takve tenzije i vređana prestanu sa jedne i druge strane. Eto ja vas molim – napisao je on na društvenim mrežama.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter