0
Košarka

FOTO: Twitter/ Denver Nuggets

SPORAN KOMENTAR HRVATSKE LEGENDE: On smatra da Nikola Jokić nije najbolji evropski košarkaš ikada!

Objavljeno: 17.06.23 u 18:33

Mnogi će biti ljuti posle njegovih reči

Proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa izneo je svoje mišljenje o ranom isticanju Nikole Jokića kao najboljeg košarkaša iz Evrope koji je ikada zaigrao u NBA ligi.

U intervjuu koji je nedavno dao, Rađa je izjavio da se preuranjeno postavilo Jokića kao najboljeg evropskog košarkaša u istoriji NBA lige.

Rađa, koji je sam ostavio dubok trag u evropskoj košarci i bio ključni igrač u svoje vreme, naglasio je da Jokić ima izuzetan talenat i impresivne rezultate, ali smatra da je još rano da se postavlja takva titula nadmašivanja svih prethodnika iz Evrope.

Nikola Jokić je sjajan igrač sa ogromnom košarkaškom inteligencijom. Zabavno ga je gledati, ali bilo kakva lista najboljih igrača svih vremena je nepravedna, jer ne možete upoređivati ​​različite generacije i kako se NBA razvijala, pravila igre su se menjala – rekao je Rađa u razgovoru za „Sports Illustrated“.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter