0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

RADNIČKI PREDSTAVIO NOVOG TRENERA I OBAVIO PROZIVKU: Nišlije kreću pripreme za novu sezonu! (FOTO)

Objavljeno: 17.06.23 u 19:11

Samo što su završili prošlu.

Novi trener Radničkog iz Niša Nikola Trajković, predstavljen je danas na stadionu Čair. On je na konferenciji za medije istakao da poznaje prilike u našem fudbalu i da klub treba da se okrene budućnosti.

– Dobro znam i poznajem prilike u našem fudbalu. Dobro znam šta znači ime Radničkog, pogotovo kroz istoriju. Možda je ovo i dobar momenat da se mi okrenemo više budućnosti nego prošlosti. Ne zato što mislim da je prošlost bila nedovoljno dobra, čak mislim da je prošlost bila sjajna. Ona nam daje obavezu više da nastavimo da radimo. Okolnosti su se malo promenile. Neki naši klubovi koji su nekad igrali finale Lige šampiona sada ne mogu da dođu do Lige šampiona. Mislim da bi trebali da gledamo malo realnije, da sagledamo sliku gde smo i šta smo i da o tome razmišljamo u narednom periodu – rekao je Trajković.

FOTO: HOTSPORT

Potom je obavljena i prozivka igrača na kojoj se našlo 26 fudbalera, uz napomenu da su dvojica dobila dozvolu za nekoliko dana više za odmor.

Na današnjoj prozivci prisutni su bili sledeći fudbaleri: Dimitrije Stevanović, Uroš Кitanović, Filip Frej, Nemanja Jovičić, Simeon Ćirić, Saša Marjanović, Aleksandar Mesarović, Lazar Pavlović, Petar Mićin, Veljko Čarapić, Ognjen Ajdar, Saša Jovanović, Stefan Cvetković, Nemanja Belaković, Aleksa Dušanić, Pavle Bogdanović, Sava Petrov i Matija Petrović, kao i novajlije Pavle Ivelja, Vasilije Bakić, Milorad Stajić, Luka Frei i Jacob Aboosah.

Prozivci su prisustvovali i Basile Yamkam, Ismael Maiga i Thierry Ethoungou, ali zbog povreda nisu trenirali. Ekipi će se u ponedeljak pridružiti Miljan Škrbić, Andrija Stojanović, Stefan Marjanović, Dragan Rosić i Maka Gaku

FOTO: HOTSPORT

 

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter