6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PRVI ČOVEK ZVEZDE UPUTIO OPTUŽBE NA RAČUN PARTIZANA: ’Kampaco nije igrao EL, jer je Zoran Savić tužakao klub, pretio je srpskim sudijama!’

Objavljeno: 17.06.23 u 12:47

Čović oštar.

Košarkaši Crvene zvezde će sutra odigrati treću seriju finala AdmiralBet ABA lige protiv Partizana u ’Pioniru’ od 20:30. Izabranici Željka Obradovića trenutno vode 2:0 u ukupnom skoru, pošto su slavili 88:80 i 87:78. U drugom susretu su domaći navijači vređali ženu Nemanju Nedovića, pa su samim tim iz ’crveno-belog’ tabora izdali saopštenje na fer i korektno navijanje.

Predsednik Zvezde, Nebojša Čović je gostovao emisiji ’Jutro’ na TV prva gde je govorio o mnogim temama, ali se posebno dotakao zbog čega Kampaco nije mogao da igra u Evroligi skoro dva meseca. On je istakao da je sportski direktor Partizana, Zoran Savić tužakao klub i da zbog toga Argentinac nije mogao da igra.

– Zašto Kampaco nije igrao, Zoran Savić je tužakao klub, mi nismo imali pare, mi nismo imali pare kao državni projekat. Osvojili smo tri titule, kasnili smo četiri plate iz sezone 2020/2021 i tri iz 2021/2022. Tako smo ušli u sezonu 22/23, sustigli plaćanja. Za malog Topića, taj isti Zoran Savić je zvao Valensiju. Isto reprezentativac, ali budi korektan, gde je normalno da klubovi iz iste zemlje, istog grada podmeću. Osvojili smo dva trofeja ove sezone, voleli bismo i treći, ali ne po svaku cenu – rekao je Čović, koji je potom otkrio i zašto nema srpskih sudija u finalu ABA lige. – naveo je on.

Dodao je da je i da je Savić pretio i napadao sudiju Čalića u Podgorici.

– Savić napadne srpskog sudiju Ćalića u Podgorici, kaže znam ja ko je tebe poslao. Neverovatno obolenje, novi virus Čović. Niti radimo sa sudijama, niti bilo šta. Sutra će suditi Javor, molim da ne vređaju sudije, a kao drugo. Za tajmaut, ja sam video neke novine. Imate tajmaut za igrače, a pojedini treneri imaju tajmaut za sudije. Sve ja to razumem, legende, trofeji, iza njihovih legendarnih stvari, morao je neko da stoji ko je obezbedio te uslove. Suviše smo dugo u košarci, poznajemo se od predvojničkih dana, nismo iz Sibira, jako dobro znamo određene stvari. – zaključio je Čović.

 

 

32
53

6 Komentara

  1. Kampaco nije registrovan jer niste imali poreklo novca koji vam je dao vodja. Jer evroliga nije pijaca. Kad bi više paznje poklonio svom timu a ne drugima, bolje biste prošli i u evropi. Tamo nema laganja i namestanja. Da ste išta vredeli ne biste bili fenjerasi sve ove godine. Kad u svom dvoristu sredis stanje mozda vam i budu bolji rezultati. Toliko.

    2
    0
    Odgovori
  2. Da on vam smeta dali ste vi partizanovci Srbi ili Hrvati pošto ne igrate srpsku ligu ja bih vas izbacio iz svakog takmičenja ali tu je Danilović i Bodiroga koji vam daju da radite šta hoćete ali i vama će da dođe kraj živi bili pa videli….

    1
    3
    Odgovori
    • Pa ova „poštenjačina“ je bio najveći zagovornik ABA lige u nastajanju dok je Dule Vujošević govorio da će to upropastiti srpsku košarku kao što jeste, ko ima imalo mozga ne lupeta ovakve gluposti koje vi FMPovci zadojeni večnom mržnjom od strane ovog čoveka i čoveka sa „šipke“ prema klubu koji je bio fabrika igrača i reprezentacije što Jugoslavije što Srbije…

      1
      0
      Odgovori
  3. Ma bre više ovaj Čović uvek mu neko smeta. Čovek je prosto zavistan od tužakanja,Kukanja i žalbi.
    Izbacite ga već jednom iz te Vaše zvezde i biće Vam bolje. Zabraniti mu da više spomene PARTIZAN i sudije

    13
    1
    Odgovori
  4. Što se tiče Sudija tu je Vovic u pravu !
    Svaku odluku sudije moraju kod njega da idu na Raport i ako se njemu svidja može, ako ne onda je prekid dok ne dosade kako on odluci !
    Tehnička pa isključenje je za njega lek!

    12
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter