0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PODELA BODOVA U PODGORICI: Mađari nemoćni protiv Crnogoraca, Srbija usamljena na vrhu! 

Objavljeno: 17.06.23 u 22:50

Povoljan ishod po nacionalni tim naše zemlje!

U okviru trećeg kola grupe G, kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2024. godine, nacionalna selekcija Crne Gore ugostila je reprezentaciju Mađarske. Utakmica na Stadionu pod Goricom završena je bez pobednika, najmanje popularnim rezultatom – 0:0.  Crna Gora je posed prepustila rivalu, ali bila je znatno opasniji rival tokom većeg dela susreta.

Pretili su izabranici Miodraga Radulovića od samog starta utakmice. Sve je počelo odličnim pokušajem Nikole Krstovića već u 5. minutu meča. Malo je nedostajalo da nedugo zatim Nađ zatrese sopstvenu mrežu, kada je lopta nakon njegove nespretne intervencija glavom pogodila prečku.

Snažni udaraci Stevana Jovetića i Vukana Savićevića samo nekoliko centimentara bili su udaljeni od stative.

Mađari su igrali izuzetno strpljivo, nisu žurili, već su lukavo čekali svoju šansu. Meč je obeležila neprekidna i gladijatorska borba na sredini terena. Čekao se kiks na obe strane, ali nije ga bilo, kao ni ozbiljnih šansi.

U drugom meču dana Litvanija i Bugarska su podelile plen – 1:1. Srbija je bila jedini slododni tim u ovoj rundi.

Standings provided by Sofascore

 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter