1
AdmiralBet ABA Liga
Nebojša Čović

Nebojsa Covic KK Crvena Zvezda 14.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NEBOJŠA ČOVIĆ O VREĐANJU NEDOVIĆA I NJEGOVE SUPRUGE: ’Mislio sam da mi je Željko prijatelj, kada ga pitaju za uvrede on se pravi lud!’

Objavljeno: 17.06.23 u 13:15

Sramotan gest navijača Partizana.

U toku je finalna serije AdmiralBet ABA lige, a izabranici Željka Obradovića vode 2:0 u ukupnom skoru, pošto su u svojoj ’Štark Areni’ dobili Crvenu zvezdu 88:80 i 87:78. Naredni susret igra se u ’Pioniru’ gde će tim Duška Ivanovića sutra od 20:30 dočekati Partizan.U drugoj utakmici, navijači ’crno-belih’ su vređali košarkaša Zvezde, Nemanju Nedovića i njegovu suprugu, koja se nedavno porodila.

O ovoj situaciji govorio je predsdenik ’crveno-belih’ Nebojša Čović. On je gostovao u emisiji ’Jutro’ na TV Prva i pričao o raznim temama i rekao da je mislio da mu je Željko Obradović prijatelj, jer kada ga pitaju o uvredama na račun Nedovića i njegove žene, on kaže da nije čuo.

– Pravi se slika da smo mi državni projekat, a oni neka opoziciona avangarda. Država im daje novac. Željko Obradović ne bi bio u Partizanu da nije bilo Aleksandra Vučića i države. Daje im novac. Projektuju neprekidnu mržnju i licemerje. Mislio sam da mi je Željko Obradović prijatelj, 1995. godine sam mu “kao nešto pomogao”, postavio sam ga za selektora reprezentacije Jugoslavije, on izađe i kaže da je super i korektna atmosfera. Hvala navijačima. A kada ga pitaju za uvrede na račun Nedovića i njegove supruge, on kaže da nije čuo. – započeo je.

Dodao je da nikada nisu radili sa navijačima o pravljenju tansparenata koji vređaju.

– Sećam se utakmica Crvene zvezde i Fenerbahčea u Beogradu, nikada nismo radili sa navijačima na pravljennju transparenata koji vređaju, na sugsetijama, sećam se utakmice koju smo prvi put dobili Fener u Beogradu, do tada smo gubili i bilo je sjajno. Prvi put kad smo dobili, bilo je skandiranje izazvano provokacijama protiv Željka, ja to ne podržavam, ja njega smatram dobrim trenerom. Tada se digla frka, panika, mislio sam da imam prijatelje. Tada je rečeno “ako nekome neko skandira, ja ću to zaustaviti u njegovoj hali”. Zar su ljudi toliko zaboravni, ja znam da će na tim društvenim mrežama i da će na tim botovima biti raznoraznih komentara, vidite koliko smo bolesni zapravo, kad mi napadamo jednog Đokovića i Jokića, a tek koliko smo sujetni u košarkaškoj sferi, a kad ne možemo da priznamo da je Jokić najbolji košarkaš. To je stepen sujete u toj profesiji. – istakao je Čović.

 

5
14

1 Komentara

  1. Čović je čovek jako loših karakteristika. Toliko se teških repova vuku za njim. Sujetan, pun mržnje, licemeran, ironičan, etc., etc. Čovek prljavih radnji. Čovek koji se uvukao Vučiću. Šta je malo ovom čoveku? Povuci se, čoveče, čuvaj unuke!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter