0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆ I DALJE VERUJE U TIM: ‘Sve ću uraditi da što više rasteretim momke za Srbiju!’ (FOTO)

Objavljeno: 17.06.23 u 22:20

Novi neuspeh Bugara!

Fudbalska reprezentacija Bugarske doživela je novi neuspeh u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo 2024. godine. Izabranici Mladena Krstajića remizirali su domaćom Litvanijom. Utakmica u Kaunasu završena je rezultatom 1:1, iako su Bugari čak 75 minuta imali igrača više.

Već za tri dana, u Razgradu, Bugarska dočekuju reprezentaciju Srbije.

FOTO: STARSPORT

 

– Ne mogu da zamerim igračima, dali su maksimum. Možda je bilo malo konfuzije u prvih 15 minuta i pritiska. Međutim, kako je utakmica tekla dalje dalje igrali smo dobro, ofanzivno. Imali smo 24 šuta na gol, 20 kornera, jednostavno nismo bili u stanju da postignemo gol. Ne mogu da zamerim momcima ništa – istakao je Krstajić, koji je potom odgovorio na pitanje novinara o tome da li će njegova ekipa moći da se izbori sa pritiskom uoči utakmice sa Srbijom, jer je ona praktično poslednja nada za produžetak šansi za eventualni plasman na Evropsko prvenstvo:

– Ova ekipa je mlada, ima 22 godine u proseku. Ne može ništa preko noći da se pravi. Naravno da ću uraditi sve da se što bolje pripremimo psihološki i da što više rasteretimo momke za utakmicu protiv Srbije – zaključio je srpski stručnjak. 

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter