0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

IVANOVIĆ PRED TREĆI MEČ: „Moramo da pokažemo da smo drugačiji u odnosu na njih!“

Objavljeno: 17.06.23 u 16:10

Jasna poruka šefa struke crveno-belih

Trener košarkaša Crvene zvezde, Duško Ivanović, najavio je danas da će treća utakmica finalne serije ABA lige protiv Partizana biti izuzetno zahtevna.

Nakon dva poraza na terenu svog rivala, Zvezda će sutra biti domaćin treće utakmice koja će biti od ključnog značaja za njihov opstanak u finalu plej-ofa.

Crveno-beli, iako suočeni s teškom situacijom, ne gube nadu i očekuju podršku svojih vernih navijača u odlučujućem duelu. U tom kontekstu, trener Ivanović je uputio molbu svojim navijačima.

Biće teško, kao i svaka utakmica finalne serije. Partizan igra sa puno samopouzdanja, iskoristili su prednost domaćeg terena, imali u pojedinim igračima poput Smailagića i Anđušića dodatne adute. Mi, sa druge strane, moramo da damo maksimum u onome što smo igrali najbolje ove sezone, a to su izuzetno jaka odbrana, tečan napad i velika energija – rekao je Ivanović, prenosi klub.

Molim ih samo da navijaju sportski i korektno, da ne bacaju ništa na teren, da ne vređaju nikoga, da zaista pokažemo da smo drugačiji i da nam pomognu isključivo navijanjem sa tribina – rekao je Ivanović.

Košarkaš crveno-belih Stefan Lazarević je naveo da njegova ekipa želi da produži finalnu seriju.

Na prvom mestu, treba da eliminišemo neke nedostatke iz prve dve utakmice, odigramo još čvršće, agresivnije i dođemo do cilja, a prvi je pobeda u trećoj utakmici – rekao je Lazarević.

I on je kao i trener Ivanović apelovao na pristalice crveno-belih da navijaju fer i sportski.

Znam da će nam dati podršku kakvu nema niko, samo apelujem na njih da bodre nas, da ne bacaju ništa na teren, da ne vređaju nikoga, već da fer, sportski i korektno usmere svu pažnju ka nama. Borićemo se, da bismo došli do cilja moramo da idemo utakmicu po utakmicu – rekao je Lazarević.

1
7

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter