0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DESNI BEK ZVEZDE NA IZLAZNIM VRATIMA: Nastavlja se rekonstrukcija tima! (FOTO)

Objavljeno: 17.06.23 u 14:25

Pravi se ekipa za Ligu šampiona.

Crvena zvezda je sezonu 2022/23 u Mozzart Bet Superligi Srbije završila bez poraza i osvojila šestu titulu u nizu. Takođe, uz domaće prvenstvo, tu je i Kup Srbije, gde su u finalu savladali Čukarički rezultatom 2:1 osvojivši treću uzastopnu duplu krunu, jedino je nedostajao taj iskorak u Evropi.

Miloš Milojević je nakon proslave titule protiv Novog Pazara, napustio kormilo Zvezde, a sutra dan je predstavljen novi trener, Bakar Bahar. Izarelac se odmah bacio na posao i otpisao kapitena ’crveno-belih’, Milana Borjana i Aleksandra Kataija.

Kako Telegraf nezvanično saznaje na izlaznim vratima stadiona ’Rajko Mitić’ je i desni bek Makro Gobeljić. Međutim,  on će se sasvim izvesno pojaviti na startu priprema, i prozivci koja je zakazana za 19. jun, i sa ‘crveno-belima’ će trenirati dok ne pronađe najbolju sredinu i novi klub. On je u Zvezdu stigao 2017. godine iz Napretka, odigravši za tim iz Ljutice Bogdana 183 susreta, a 11 puta je bio precizan. Takođe, osvojio je šest  titula šampiona Srbije, tri nacionalna Kupa, a igrao je i dva puta u Ligi šampiona.

FOTO: Starsport

 

15
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter