0
Fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Vojvodina v TSC head coach Mladen Krstajic Novi Sad, 05.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BUGARSKA SE OSRAMOTILA: Litvanci izborili remi protiv Krstajićevog tima, koji čega duel sa Srbijom!

Objavljeno: 17.06.23 u 18:11

Velika šansa za Srbiju

Litvanija i Bugarska odigrali su nerešeno 1:1 u trećem kolu grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Oba tima osvojila su prvi bod u ovom kvalifikacionom ciklusu za EURO, ali će već za tri dana pokušati da ostvare nove pobede.

Bugarska, koju trenira Mladen Krstajić, dočekaće Srbiju, dok će Litvanija gostovati Mađarskoj. Litvanci su bili blagi favoriti na svom terenu u Kaunasu, ali nisu uspeli da to potvrde na terenu, posebno nakon što je Lasickas dobio direktan crveni karton u 17. minutu.

Uprkos brojčanoj nadmoćnosti Litvanaca, Bugari su uspeli da izjednače rezultat u 27. minutu golom Petkova. Nakon tog trenutka, rezultat se više nije menjao tokom preostalog dela utakmice.

Bugarska nije uspela da stvori značajnije šanse do kraja meča, dok su Litvanci bili nešto bliži postizanju novog gola. Gineitis je u 68. minutu šutirao sa poludistance, ali na njegovu nesreću, lopta je prošla pored gola.

U drugom meču ove runde, Crna Gora i Mađarska sastaće se od 18:00 časova, a ljubitelji fudbala s nestrpljenjem iščekuju rezultate ovog susreta. Grupa G kvalifikacija za EURO ostaje izuzetno zanimljiva, a svaki tim će se boriti da ostvari što bolje rezultate u narednim utakmicama i stekne prednost u trci ka plasmanu na veliko evropsko takmičenje.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter