1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SE RASTALA SA NAPADAČEM: Pešić drugi put u karijeri napustio ‘Marakanu’! (FOTO)

Objavljeno: 16.06.23 u 13:10

Aleksandrov odlazak nagoveštaj pojačanja u špicu!

Iskusni napadač, Aleksandar Pešić, više nije fudbaler Crvene zvezde. Aktuelni šampion Srbije ‘izabrao’ je 16. jun kao dan za rastanke, pošto je nešto ranije ozvaničen i kraj saradnje sa Veljkom Nikolićem.

Postigao je Pešić nekoliko važnih pogodaka tokom minule sezone, u više navrata doneo važne bodove i pobede, ali stiče se utisak da je morao mnogo bolje. U serijama se pojavljivao tokom svog drugog mandata i na momente pokazivao fudbalske veštine koje poseduje.

Pešić će karijeru nastaviti u mađarskom Ferencvarošu, a crveno-beli će od njegove prodaje inkasirati 1.500.000 evra.

-Crvena zvezda i Aleksandar Pešić se posle vrlo uspešne godine rastaju. Pešić se vratio u Crvenu zvezdu u letnjem prelaznom roku 2022. godine. U dva mandata je upisao 101 nastup za naš klub i 50 puta se našao na listi strelaca. Šiljo, srećno u nastavku karijere – napisali su crveno-beli na Tviteru. 

Crvena zvezda i Aleksandar Pešić se posle vrlo uspešne godine rastaju. Pešić se vratio u Crvenu zvezdu u letnjem prelaznom roku 2022. godine. U dva mandata je upisao 101 nastup za naš klub i 50 puta se našao na listi strelaca. Šiljo, srećno u nastavku karijere!

🔴⚪️ #fkcz pic.twitter.com/JkUKGFuXtj

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) June 16, 2023

1
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter