0
Ostali sportovi

FOTO: VSS

SRBIJA NA PRAGU ZLATA: Mladi vaterpolisti preko Grčke stigli do finala Svetskog prvenstva!

Objavljeno: 16.06.23 u 22:05

Odličan rezultat naših momaka

Vaterpolo reprezentacija Srbije za igrače do 20 godina ostvarila je izvanredan uspeh na Svetskom prvenstvu u Bukureštu, plasiravši se u finale nakon ubedljive pobede nad selekcijom Grčke rezultatom 14:8.

Srbija je dominirala tokom celog meča, a ključni igrač za ovu pobedu bio je Luka Gladović koji je postigao čak pet golova. Marko Dimitrijević se istakao s tri gola, dok su Nikola Kojić i Aleksandar Kovačević postigli po dva gola.

Sledeći izazov za mlade vaterpoliste Srbije će biti finale, gde će se sastati s pobednikom duela Mađarska – SAD. Taj meč je na programu sutra u 19:00 časova, a pobednik će osvojiti zlatnu medalju na ovom prestižnom takmičenju.

Vaterpolo reprezentacija Srbije do 20 godina već je pokazala izvanredan talenat i timski duh tokom turnira. Njihov plasman u finale Svetskog prvenstva je dokaz da su spremni da se bore za najviši stepenik pobedničkog postolja. Svi navijači s nestrpljenjem i ponosom očekuju sutrašnji meč i nadaju se još jednoj velikoj pobedi za srpski vaterpolo.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter