1
Domaći fudbal

Ricardo Gomes (L) scores the goal near Josip Calusic (R) during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Crvena zvezda on stadium FK Partizan (JNA) on April 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RIKARDO ODLAZI IZ PARTIZANA: Crno-beli moraju da prodaju napadača!

Objavljeno: 16.06.23 u 11:28

Kriza sve veća u Humskoj.

Partizan po prvi put od raspada bivše Jugoslavije nije završio među tri najbolje ekipe u zemlji, a izostanak kvalifikacija za dva najjača evropska takmičenja, utiče izuzetno negativno na finansije tima iz Humske.

Naime, kako Infromer saznaje, Rikardo Gomeš, napadač crno-belih, nalazi se na transfer listi i za njega je zainteresovano nekoliko klubova iz bogatih bliskoistočnih zemalja, pa je sva prilika da će Partizan morati da ga proda.

Rikardo ima još godinu dana ugoovra, saradnja ne ide u smeru da će on želeti da ga produži,  a prošle sezone je na 48 mečeva dao 28 pogodaka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
7

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter