0
Domaći fudbal

Petar Stanic Super liga Srbije, Crvena Zvezda - Radnicki Nis Superliga 24.10.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PANČEVAC OSTAJE NA MARAKANI: Crvena zvezda odbila ponudu za Petra Stanića!

Objavljeno: 16.06.23 u 20:56

Za sada će ostati među crveno-belima

Prvi čovek TSC-a, Janoš Žemberi, otkrio je da je dovođenje veziste Crvene zvezde, Petra Stanića, jedan od glavnih zadataka srpskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Nakon slanja zvanične ponude na Marakanu, pregovori su zasad bezuspešni.

Prema informacijama koje prenosi „Mozzart Sport“, Bačkopalančani su bili spremni da izdvoje 150 hiljada evra za slobodu Petra Stanića i obezbede 50 posto od naredne prodaje. Međutim, Crvena zvezda je odbacila ponudu, ali ostavila otvorenu mogućnost za nove pregovore ukoliko TSC poboljša svoju ponudu.

Petar Stanić, bivši član Železničara iz Pančeva, pridružio se Crvenoj zvezdi leta 2021. godine. Oduševio je u svom debiju protiv Šturma, što je izazvalo pohvale trenera Dejana Stankovića i nagoveštaj njegovog velikog potencijala. Stanić je imao priliku da igra, pokazao je svoje kvalitete čak i u večitom derbiju, ali jaka konkurencija u ofanzivnom delu terena ograničila mu je minutažu.

Ove sezone, Stanić je bio poslat na pozajmicu u Spartak, gde je pružao solidne partije. Na 26 odigranih utakmica, postigao je dva gola i zabeležio tri asistencije. Njegove igre su pokazale da bi mogao biti koristan igrač i na Marakani.

Ipak, teško je očekivati da će Stanić ostvariti značajnu minutažu pod trenerskim vođstvom Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi. Zbog toga nije isključeno da će igrač promeniti sredinu do kraja prelaznog roka.

TSC se istakao kao klub koji pokazuje najveći interes za dovođenje Petra Stanića. Bačkopalančani vide Stanića kao potencijalnu zamenu za Luku Ilića, koji se vraća u neki od klubova pod okriljem Siti Grupe. Pregovori između TSC-a i Crvene zvezde su u toku, ali će TSC morati poboljšati svoju ponudu kako bi postigli dogovor.

Ostaje da se vidi hoće li TSC uspeti da se dogovori sa Crvenom zvezdom i dovede Petra Stanića u svoje redove kako bi ojačali tim za izazove koji ih očekuju u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Navijači s nestrpljenjem očekuju da uprava kluba uloži napore kako bi ostvarili ovaj transfer i dodatno pojačali tim u želji za uspehom na evropskoj sceni.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter