0
Domaći fudbal

Alex Vigo (C) celebrates after scoring a goal with Egor Prutsev, Aleksandar Dragovic, Srdjan Mijailovic and Marko Rakonjac during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVI ODLAZAK IZ CRVENE ZVEZDE: Još jendo ime napušta Marakanu!

Objavljeno: 16.06.23 u 10:04

Rekostrunkcija u toku.

Veliki broj domaćih medija u prethodnih nekoliko dana objavio je da su Kraso i Lat gotovo sigurna pojačanja Crvene zvezde, a u prilog tome govori da crveno-beli potpuno reformišu ofanzivnu liniju.

Naime, Marko Rakonjac neće ostati na pozajmici u Crvenoj zvezdi, te će se vratiti u rusku Lokomotivu, gde je pre godinu dana otišao kao fudbaler Čukaričkog, saznaje Telegraf. Razlog između ostalog jeste i to što je obeštećenje za crnogorskog napdača oko 1.200.000 evra.

Rakonjac je ovog proleća odigrao 17 mečeva u svim takmičenjima i postigao pet golova, a takođe je podigao i dva trofeja u Ljutice Bogdana, nacionalnog Kupa, kao i prvaka države.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter