2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEVEROVATNE SCENE NA KONFERENCIJI POSLE UTAKMICE: Evo zbog čega je izbila frka nakon derbija! (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.23 u 13:27

Ljubazna molba i sportsko ponašanje portparola Partizana zadržali iskusnog stručnjaka na konferenciji za medije!

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu i poveli sa 2:0 u finalnoj seriji Admiral bet ABA lige. Serija se sada seli u halu ‘Aleksandar Nikolić‘, gde će domaćin biti aktuleni šampion regionalne lige.

Po završetku meča održana je konferencija za medije, na kojoj je došlo do incidenta. Ivanovićevo obraćanje prekinuto je nekulturnim komentarom.

– Jesi sad siguran, šta sad imaš da kažeš? – dobacio je čovek iz prvih redova sa desne strane, koji se predstavlja kao novinar iz Humske. 

Ivanović se potom obratio portparolu Partizana.

-Šta je ovo, da idem ja? – pitao je Ivanović, a potom je usledila ljubazna molba da ostane, što je čuveni stručnjak i uradio.

Trener srpskog šampiona je zatim odgovorio na komentar čoveka koji je dobacivao.

– Šta ste rekli? Imajte malo respekta, ja imam respekta prema vama! Ajde recite još nešto, ajde recite sad slobodno – nekoliko putu je izrevoltiran ponovio Ivanović, ali odgovor nije dobio.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

7
3

2 Komentara

  1. Dusko Ivanovic mozda jeste dobar,ali ne bas i „cuveni“ strucnjak“, kako se gleda, cijim ocima,ali on ume da potpali „lepotan medju trenerima“ se malo unervozio..! Sta da mu radis, bicenjemu jos teze nakon meca u Pionirki!svojim izjavama. Znate onu njegovu izjavu nakon Pobede KKP u Evroligi u Derbiju“ Znaju oni da mi znamo ,a ioni znaju to, da cemo ih pobediti kad bude najvaznije…“(parafrazram.._, na tu izjavu je kasnije kulturno reagovao i trener Obradovic. E, sad je nakon prve utakmice Pleyoff-a takodje dao izjavu, malo je reci malicioznu i podcenjivacku,kao da jeu najmanju ruku trener recimo Reala, .I,logicno, novinar ga je sadsamo malo „podsetio“ na to sta je rekao….! Dragi moji, svako treba da proguta svoju rec ako mu se vrati i uvek treba paziti sta govoris,posebno kad je rec o rivalskim rasprama!Nije nista bil strasno kako mediji naduvavaju, ali bice jos zesce nakon Pionirke!

    5
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter