0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Nišlije sklapaju tim za narednu sezonu, talentovani štoper prvo pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 16.06.23 u 15:20

Doskorašnji defanzivac Kolubare stiže na ‘Čair’!

Uprkos velikim ambicijama i nameri da pronađu mesto u evropskim kvalifikacijama, niški Radnički je minule sezone posle dosta muka u baražu izborio opstanak u elitnom rangu srpskog fudbala.

Između dva meča sa Inđijom smenjen je i šef stručnog štaba Dragan Šarac, a ‘Real sa Nišave’ je ekspresno pronašao zamenu. Na konferenciji u subotu biće promovisan novi trener, Nikola Trajković.

Na ‘Čairu‘ ne gube vreme, pa je prema saznanjima HotSporta već završeno prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Doskorašnji defanzivac Kolubare, Vasilije Bakić, dogovorio je sve uslove i uskoro će zvanično postati novi fudbaler Radničkog.

FOTO: STARSPORT

 

Mladi štoper, rođen 2000. godine, imao je nekoliko superligaških ponuda kao i poziv jednog kluba iz elitnog ranga češkog fudbala, ali izbor je na kraju pao na Niš.

Radnički je za momka koji je prethodno nastupao za BSK iz Borče, Čukarički, Inđiju i Kolubaru morao da plati obeštećenje. Cifra koju je zaradio klub iz Lazarevca još uvek nije poznata.

Nametnuo se Bakić odličnim partijama u prethodnim sezonama i deluje da je Nikola Trajković dobio odlično pojačanje u defanzivnoj liniji.

12
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter