0
Domaći fudbal

Edmund Addo during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Spartak Zdrebceva Krv and FK Partizan at stadium Subotica on February 19, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA NAŠLA ZAMENU ZA SANOGA: „Crveno-beli“ dovode fudbalera Spartaka iz Subotice!

Objavljeno: 15.06.23 u 14:50

Reprezentativac Gane je novi član šampiona Srbije

Doskorašnji fudbaler Spartaka iz Subotice, Edmund Ado, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saznaje „B92„. Fudbaler iz Gane igra na poziciji centralnog veznog a pražnju kluba iz „Ljutice Bogdana“ privukao je partijama u dresu Šerifa iz Tiraspolja.

Ado je bio jedan od najboljih na terenu, kada je Šerif izbacio Zvezdu iz kavlifikacija za Ligu šampiona. Samo mesec dana kasnije, bio je možda i najbolji igrač u istrijskoj pobedi Moldavaca nad ekipom Real Madrida.

 

Edmund Addo Superliga, Super Liga, Spartak – Crvena Zvezda 5.4.2023. Subotica, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

 

Prošlu sezonu proveo je kao član Spartaka za koji je odigrao 16 utakmica u domaćem prvenstvu i zabeležio jednu asistenciju. Čelnici „crveno-belih“ veruju u njegov potencijal, s obzirom da ima samo 23 godine i da je konkurencija na toj pozicjiji dodatno oslabljena odlaskom Sekua Sanoga.

Za reprezentaciju Gane odigrao je 8 utakmica.

VESTI O ZVEZDI:

12
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter