0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZBOG DUGOG JEZIKA DOBIO OTKAZ: Bivši fudbaler Partizana ostao bez angažmana! (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.23 u 16:30

Svašta pričao.

Filip Knežević je nekada važio za velikog talenta, ali nije nikada nije pokazao svoj pun potencijal. Taman kada krene da igra odlično i daje golove, to se sve brzo završavalo. Karijeru je počeo u Borcu iz Čačka, a igrao je još za Partizan, Radnički Niš, Proleter Novi Sad, Ašod, Sutjesku i Budućnost.

On je gostovao kod Aleksandra Stojanovića u podkastu i govorio o raznim temama, ali se i dotakao njegovog doskorašnjeg kluba, Budućnosti i rekao da nije srećam i da igra rutinski da se više bavi ratom u Ukrajini.

-Iskreno ne, kažem ti. Nekako sam izneverio samog sebe, osećam se tako, mislim da sam morao da imam mnogo bolju karijeru. Ne krivim nikog zbog tih stvari. U poslednje vrijeme se više bavim ratom u Ukrajini nego fudbalom. Mnogo sam dosadan lik… Volim da igram fudbal, ali nije to želja kao ranije. Nisu to neki klubovi, nisu to više ti motivi. – istakao je on.

To ga je sve koštalo posla, pa su mu Podgoričani uručili , ispisnicu. Takođe, govorio je i o trenerima sa ovih prostora.

– Jovan Damjanović je jedan od retkih ljudi danas za koje ja smatram da nešto vrede. Nije trener kao ovi danas treneri, ovi naši… Kad kažem naši, mislim, šta će tebe trener da nauči sa 25 godina? Ali mora da bude filozof, vizionar, da ti uđe u glavu, motivator… Joca je tip koji je čitao Dostojevskog… On je bio pravi primer kako stariji saigrač treba da se ophodi prema mlađima. Najbolji trener svih vremena je bio Fil Džekson. – nastavio je.

Dodao je da su ovni naši trener sve neki bivši fudbaleri i da žive od plate do plate.

Ovi naši treneri su sve bivši fudbaleri neki. Živeli su život, žene, kocka, iz kopačkih u ovo. Žive od plate do plate, slušaju šta im govori ovaj što ih finansira, sprovode to, treninzi retardirani, onda ja koji sam egocentrik dođem i kažu mi „Knez spušti šorts“, to je bitno. A ja kući čitam Ota Vajningera, Ničea… Zamisli koji ja problem imam u glavi. Onda ja tu odgoivorim, on odgovori… Nemam saradnju znaš, to mi smeta u fudbalu. – zaključio je Knežević.

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter