2
AdmiralBet ABA Liga

during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 2 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 15, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZAŠTO NE PIŠETE KO INICIRA INCIDENTE!? Obradović komentarisao vređanje rivala!

Objavljeno: 15.06.23 u 23:00

Samo jedan trijumf deli Žoca od pehara.

Večeras Partizan i Crvena zvezda su igrali svoj drugi meč finalne serije regionalne lige, a crno-beli imaju minimalnu prednost nakon pobede pred svojim navijačima u prvom meču.

Partizan je ponovo slavio, ovaj put rezultatom 87:78.

Željko Obradović, koji je na korak od titule, rekao je sledeće.

„Fantastična atmosfera, hvala navijačima od srce, hvala na ogromnoj energiji koja je donela istu takvu energiju i na parketu. Imamo dve pobede, ali nam nedostaje još jedna za titulu. Imali smo dosta grešaka, dozvolili smo mnogo otvorenih šuteva, mnogo lakih poena, bilo je grešaka, ali se to zaboravlja, jer smo uspeli da stignemo do druge pobede i velike prednosti. Momci zaslužuju pohvale“, naglasio je Željko Obradović pa nastavio:

„Da li bi mogao da se ponovi Real? Real je završena priča. Vodimo sa 2-0 u seriji i idemo dalje. Nastavljamo seriju kao da je počela. Fokusirani smo na treći meč, sa ciljem da odigramo bolje, agresivnije i sa istom energijom kao što je to bio slučaj u prva dva meča. Sada je najvažnije da se odmorimo, osvežimo i što spremniji dočekamo novi okršaj sa Zvezdom“.

Obradović je nastavio sa izlaganjem:

„Da li sam čudo skandiranje Nedoviću? Neke stvari sam čuo, neke nisam, jer sam fokusiran na parket. Od kako sam došao uvek apelujem na fer i sportsko navijanje. Međutim, to su stvari koje se rešavaju na mnogo višem nivou. Ali, pero je u vašim rukama, ne znam zašto ne pišete o tome ko inicira incidente. Uvek sam korektan u komunikaciji sa medijima, tako će biti i dalje“, naglasio je Obradović, pa nastavio u dahu:

Zakon o sportu je rešenje za sve probleme. Ja sam protiv vređanja bilo kog aktera na parketu, uvek apelujem na takvo ponašanje i to je sve što ja mogu da uradim“.

30
10
2 Komentara
  1. Kako vas nije sramota sad to da pitate a kad su vredjali Novicu i druge igrače kad je Nelson bacio srpskog reprezentativca Milutinova onda ništa niste pitali. Da li mislite da u Srbiji treba da se štiti jedan klub? Ali u Srbiji se svodi na jedan.

    5
    4
    Odgovori
    • Sve si ti u pravu. Vređali su Novicu, ali vi vređate Nedovićevu ŽENU i Čovićevu ŽENU, a vređali ste i Gurovićevo DETE!?

      2
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter