0
Evropske lige

FOTO: twitter/@realmadrid

REAL PREDSTAVIO BELINGEMA: Uzeo Zidanovu 5-icu pa poručio: „On me inspiriše“!

Objavljeno: 15.06.23 u 15:50

Engleski fudbaler i zvanično predstavljen u Madridu

Novopečeni fudbaler Reala iz Madrida, Džud Belingem, danas je zvanično predstavljen kao prvo pojačanje španskog kluba u letnjem prelaznom roku. „Kraljevski klub“ je za vezistu platio 100 miliona evra njegovom sada već bivšem klubu, Borusiji Dortmund.

Belingem je istakao veliku zahvalnost i zadovoljstvo ljudima koji su učinili ovaj transfer mogućim.

– Hvala svima koji su ovde u najvažnijem danu u mom životu. U prvom danu u najvećem klubu na svetu. Zadovoljstvo je upoznati vas sve. Madrid je najbolji klub u istoriji. Zahvalan sam ljudima koji su me doveli ovde – rekao je Belingem.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

On je istakao da novac nije igrao ulogu u njegovoj konačnoj odluci da pređe u redove „Los Blankosa„, već veličina i istroija kluba.

– Novac mi nije bitan, nikad nisam mislio o novcu kada sam donosio ovakve odluke. Fudbal je sport koji vodim. Volim osećaj koji ti daje Real. Cena me nimalo ne brine, ni ne znam kolika je. Ja sam fudbaler, nisam ni advokat ni računovođa.

 

 

Mladi fudbaler je mnoge iznenadio izborom broja 5 na dresu, broj koji je nosio legendarni Zinedin Zidan.

– Mnogo se divim Zidanu i njegov broj me inspiriše. Ne želim da budem kao on, jer sam drugačiji. Čast je nositi ovaj broj. Dres je sam po sebi velika odgovornost. Uvek sam mnogo cenio Zidana i on je za mene bio najbolji igrač. Želim da produžim nasleđe ovog broja – dodao je engleski fudbaler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter