0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 20223/2024 start of preparation pocetak priprema at stadium FK Cukaricki on June 15, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBAVLJENA PROZIVKA NA BANOVOM BRDU: Optimistično u novu sezonu! (FOTO)

Objavljeno: 15.06.23 u 18:36

‘Brđani’ u odličnom raspoloženju.

Prošlu sezonu su fudbaleri Čukaričkog odigrali na vrhunskom nivou pod patronatom Dušana Kerkeza i zauzeli su treću poziciju u Mozzart Bet Superligi Srbiji sa 75 bodova isto koliko i TSC, a Kup Srbije su igrali finae sa Crvenom zvezdom gde su poraženi 2:1, a tokom čitavog meča su imali prednost od 1:0. Naravno, očekuju ih i kvalifikacije za Ligu Evrope.

Iz kluba je otišao Radovan Pankov, koji je pojačao redove Legije iz Varšave, a umesto njega je došao Nemanja Ćalasan kao prvo pojačanje. Danas je Dušan Kerkez odradio prozivku igrača i zvanično su krenule pripreme za novu sezonu, a kako se čini, odlična atmosfera vlada u svlačionici tima sa Banovog brda.

FOTO: Starsport

 

FOTO: Starsport

 

FOTO: Starsport

 

FOTO: Starsport
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter