0
Kladionica

FOTO: Admiral bet

KOJA PETORKA ĆE IZNETI FINALNU SERIJU ABA LIGE? Evo šta nam donosi drugi finalni duel!

Objavljeno: 15.06.23 u 11:50

Spektakl se nastavlja!

Dugo smo ga iščekivali i sada konačno možemo da uživamo u najboljoj košarci u regionu! Finalna serija AdmiralBet ABA lige je otvorena pobedom Partizana nad Crvenom zvezdom sa rezultatom 88:80, a 2. meč velikog finala u kojem Crno-beli dočekuju svoje gradske rivale je na programu danas od 20 časova.

Interesantno je da je prethodni susret ujedno bio i 6. večiti derbi ove sezone, pa je sada skor 3:3 u pobedama. Izabranici Željka Obradovića su veoma motivisano ušli u 1. utakmicu finala i već u 1- četvrtini su imali dvocifrenu prednost, koja je do poluvremena iznosila 20 poena. Crveno-beli su podigli nivo igre u nastavku, ali to nije bilo dovoljno da se napravi veliki preokret.

Zek Ledej je predvodio igrače Partizana sa 24 poena, a odličan je bio i kapiten Crno-belih, Kevin Panter, sa svojih 19 poena, uz po 4 skoka i asistencije. Dvocifreni učinak je imao i Smailagić, postigavši 11 poena, dok je Lesor dodao 9 poena i 5 skokova. Iz redova kluba sa Malog Kalemegdana istakao se Ognjen Dobrić sa 17 poena, dok je Kampaco zabeležio dabl-dabl sa 15 poena i 10 asistencija. Petrušev je upisao 11 poena, dok su Bentil i Nedović postigli po 10, a za sve ljubitelje košarke koji vole da se klade na igrače poena kladionica AdmiralBet kao generalni sponzor takmičenja je spremila 50% freebet bonusa na svaki uplaćeni tiket na kojem su odigrani poeni, skokovi ili asistencija za 5 ili više abaligaških igrača.

Ko će osvojiti AdmiralBet ABA ligu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Pogledajte ponudu za igrače, izaberite svoju idealnu petorku i ispratite nastavak spektakularnog finala uz 50% freebet bonusa!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter