0
ATP

FOTO: twitter/@Wimbledon

KIRJOS ŠOKIRAO IZJAVOM: „Razmišljao sam o samoubistvu nakon Vimbldona“!

Objavljeno: 15.06.23 u 15:20

Australijanac je prolazio kroz težak period 2019.

Jedan od najvećih šoumena u svetu tenisa, Nik Kirjos, otvoreno je govorio za novu „Netflix“ seriju „Tačka preloma“ o mračnom periodu koji je proživljavao pre nekoliko godina.

Australijanac je nakon poraza od Nadala na Vimbldonu 2019. ozbiljno razmišljao da sebi oduzme život pošto nije video poentu u tome što radi. Na svu sreću, odustao je od toga i prihvatio pomoć psihijatra.

– Iskreno sam razmišljao o samoubistvu. Izgubio sam na Vimbldonu. Probudio sam se, a moj tata je sedeo na krevetu i plakao. To je bio veliki poziv za buđenje za mene. Rekao sam: „Okej, ne mogu ovo više da radim.“ Završio sam u Londonu na psihijatrijskom odeljenju kako bih shvatio svoje probleme – rekao je Kirjos.

Kontroverzni teniser govorio je takođe o problemima sa pićem, kockom i supstancama koje je uzeo kako bi se bolje osećao. Sve to je dovelo do hladnijih odnosa sa porodicom i prijateljima. Ipak, uspeo je da se vrati i ne samo to, došao je do finala Vimbldona prošle godine, na istom turniru gde je 3 godine ranije razmišljao o samoubistvu.
Kirjos je pre nekoliko dana upitan o tome ko može da zaustavi Novaka u pohodu na 8. Vimbldon a njegov odgovor?
– Ako ne budem mogao ja. onda neće niko.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter