0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAPITEN VOŽDOVCA NAPUŠTA ‘KROV’: Reprezentativac Srbije na korak od ‘Cvajte’! (FOTO)

Objavljeno: 15.06.23 u 10:20

Bliži se rastanak defanzivnog veziste i kluba iz Zaplanjske ulice!

Sastav koji sa klupe predvodi perspektivni Nikola Puača domogao se plej-ofa Mozzart bet Superlige Srbije. Voždovac, kao najmlađi tim na Starom kontinentu, skrenuo je pažnju na sebe karakterističnim stilom igre i velikim brojem taleneta u svojim redovima.

Jedan od onih koji su se afirmisali na najbolji mogući način jeste kapiten Zmajeva, Marko Ivezić. Defanzivni vezista, rođen 2001. godine, zablistao je na ‘Krovu‘ i zapao za oko brojnim klubovima.

FOTO: STARSPORT

 

Prema saznanjima ‘Mozzart Sporta‘, Ivezić koji je tokom minule sezone upisao 30 nastupa u dresu Voždovca, seli se u Cvajtu. Ime nemačkog drugoligaša još uvek nije poznato javnosti, ali isti izvor navodi da će Voždovac od prodaje prihodovati 250.000 evra.

Sjajne partije u nacionalnom prvenstvu nisu promakle selektoru Draganu Stojkoviću. Piksi je Ivezića pozvao u redove Orlova, a Marko je u januaru debitovao protiv Sjedinjenih Američkih Država u Los Anđelesu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter