0
Košarka

Twitter/Denver Nuggets

JOKIĆ O VELIKOM USPEHU: „Košarka nije glavna stvar u mom životu, samo sam dobar u tome“! (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.23 u 12:20

Somborac je dao opširan intervju za „NbaToday“

Košarkaši Denvera slavili su u velikom finalu NBA lige protiv ekipe Majamija i tako osvojili prvu titulu u istoriji franšize. Srpski centar, Nikola Jokić, odigrao je plej-of za pamćenje i na kraju je krunisao svoje partije priznanjem za MVP finalne serije.

Dvostruki MVP najjače lige na svetu dao je intervju za „Nba Today„, gde je govorio o uspehu i putu koji je trebao da pređe da bi stigao tu gde je sad.

Dobro je. Sve je dobro kada se ispuni cilj. Ali mislim da ima nešto i do puta, gubljenja, razmišljanja, stresa, preispitivanja sebe. Kada se ispuni cilj, sada je sve dobro – rekao je srpski centar.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Upitan je koliko još može da bude bolji a njegov odgovor je iznenadio i samu voditeljku.

Mislim da mogu da budem još bolji, ali moram da se žrtvujem. Ali košarka nije moja glavna stvar u životu, to je samo nešto u čemu sam dobar. Radi se o timu. Da sam hteo da igram individualno, igrao bih neki drugi sport.

Kao i uvek, Nikola je u superlativima govorio o treneru, Majku Melounu i saigraču, Džamalu Mareju.

Majk Meloun je čovek koji uvek želi da se takmiči, ako igrate tenis sa njim uvek želi da vas pobedi. On uvek želi više i to je razlog zašto smo pobedili.

 

 

– Stvarno verujem ovim momcima. Mislim da je to način kako se pobeđuje. Džamal Marej je bio povređen, mislio je da će biti trejdovan. Igrao je loše, bio pod pritiskom medija. Na kraju je dokazao svima da nisu u pravu. Ali ne svima, već sebi da može da predvodi tim do šampionske titule.

Kako će izgledati slavlje u Srbiji?

Videću, ne znam. Ne želim ništa da veliko. Želim samo da se opustim kod kuće, budem sa rodbinom i prijateljima i da uživamo u momentu – zaključio je Nikola Jokić.

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter