0
Extreme

FOTO: Conor McGregor/Twitter

JEZIV DETALJ SA NBA FINALA: Konor Mekgregor optužen da je silovao ženu na Jokićevoj utakmici!

Objavljeno: 15.06.23 u 20:55

Svi su u stanju šoka nakon ove vesti

UFC borac Konor Mekgregor suočava se sa ozbiljnim optužbama za seksualno zlostavljanje, prema izveštajima američkih medija, koji navode da je navodno silovao ženu nakon četvrtog meča finalne serije NBA lige između Denver Nagetsa i Majami Hita.

Mekgregor je brzo reagovao na ove optužbe i odlučno ih negirao. Ovaj sportista već je bio predmet javne pažnje nakon incidenta u kojem je udario maskotu Majamija, što je rezultiralo teškim povredama i hospitalizacijom.

Prema dostupnim informacijama, tvrdi se da je Mekgregor napao ženu u muškom toaletu i prisilio je na oralni seks. Dodatno, navodi se da ju je nasilno gurnuo uz zid.

U saopštenju iz Mekgregorovog tima ove optužbe su kategorično odbijene, a istaknuto je da Mekgregor neće dozvoliti da ga zastraše ovakvim tvrdnjama.

Istraga o ovoj navodnoj seksualnoj zloupotrebi je u toku, a pravosudni organi će sprovesti detaljnu istragu kako bi se utvrdila istina. Važno je naglasiti da sve optužbe treba tretirati sa ozbiljnošću i da se pretpostavka nevinosti primenjuje sve dok se ne dokaže suprotno.

Konor Mekgregor, kao poznati i kontroverzni borac, suočava se s novim izazovima izvan oktagona. Ostaje da se vidi kako će se ova situacija razvijati i kakav će uticaj imati na njegovu karijeru u UFC-u. Javnost će s pažnjom pratiti dalje informacije i ishod ove istrage.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter