0
Košarka

FOTO: twitter/@WashWizards

BREDLI BIL NAPUŠTA VAŠINGTON POSLE 11 GODINA: Sjajni bek želi da se takmiči za titulu!

Objavljeno: 15.06.23 u 13:20

Vizardsi kreću sve ispočetka

Kako prenosi dobro obavešteni NBA novinar, Adrijan Vojnarovski, bek Vašingtona, Bredli Bil, mogao bi da napusti franšizu koja ga je draftovala pre 11 godina.

Naime, Bil želi da se bori za šampionski prsten ali i njemu je jasno da to neće moći da uradi u Vizardsima. Zbog toga se sada dve strane dogovaraju oko potencijalnog trejda. Bil je završio prvu sezonu petogodišnjeg ugovora prema kojem će zaraditi 250 miliona dolara.

Ono što je dobro za sjajnog šutera jeste činjenica da je jedini igrač koji nema trejd klauzulu u ugovoru, što znači da će sam odlučivati o tome gde želi da nastavi karijeru. Vašington je već 5 godina bez učešća u plej-ofu i čelnici žele novi početak.

 

 

Ukoliko se obistine ove spekulacije, klub bi verovatno napustili i Kristaps Porzingis i Kajl Kuzma a klub iz američke prestonice bi pokušao da dobije što više za ova tri igrača.

Bil je 11 sezona u Vašingtonu i prosečno tokom karijere beleži 22 poena, 4 skoka i 4 asistencije. Kao potencijalne destinacije pominju se: Majami, Milvoki i Filadelfija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter