1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOJVODINA SKLAPA TIM NA VREME: Bivši igrač Čukaričkog stigao u Novi Sad!

Objavljeno: 14.06.23 u 13:39

Bitno pojačanje za Novosađane.

Fudbaleri Vojvodine počeli su da rade na jačanju tima za nadolazeću sezonu, u kojoj će krajem jula učestvovati u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Iskusni vezni fudbaler Asmir Kajević, bivši igrač Čukaričkog koji je nedavno igrao u Kini, potpisao je dvogodišnji ugovor sa novosadskim superligašem. Kajević je prethodno igrao za Čukarički i kineski Vuhan, a sada se pridružuje Vojvodini kao slobodan igrač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Rukovodstvo kluba je na vreme počelo da preduzima konkretne korake kako bi dovelo igrače na najvažnijim pozicijama u timu.

Nakon potpisivanja ugovora, Kaevićjević je bio kratak, a oglasio se i predsednik kluba Dragoljub Zbiljić, ističući da je klub finansijski stabilan.

– Siguran sam da ću svojim iskustvom i kvalitetom pomoći klubu da zajedno ostvarimo zacrtane ciljeve – rekao je Kaljević.

– Klub je potpuno finansijski stabilan, organizaciono sređen i svako radi svoj deo posla. Osim Kajevića, očekujemo još tri, maksimalno četiri potpisa i to će biti tim za narednu sezonu. Što se tiče odlazaka, očekujemo da dva igrača odu i to će biti kostur tima od prošle godine, ojačan na pozicijama koje nam trebaju. Hoćemo da klupsku ozbiljnost spustimo na teren, kako bi napravili iskorak – istakao je prvi čovek Vojvodine Dragoljub Zbiljić.

4
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter