0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

POTPUNO NOVI NIVO IGRE

Objavljeno: 14.06.23 u 13:53

Podigli smo igru na viši nivo!

AdmiralBet Jackpot se vratio, jači nego ikad i spreman je da obraduje ljubitelje slot igara! Ono što je bitno istaći kod ovog džekpota je da nikad ne staje. Naime, postoje čak 3 nivoa džekpota – bronzani, srebrni i zlatni, i kada svaki od tih džekpotova padne, istog trenutka kreće da se generiše novi džekpot ispočetka.

Bronzani džekpot je najčešći i on iznosi od 800 do 3.000 dinara. Srebrni je nešto ređi i vredi od 25.000 do 50.000 dinara, dok zlatni džekpot donosi šampionskih 150.000 do 200.000 dinara u kešu! Navedeni AdmiralBet Jackpotovi mogu da padnu u svakom trenutku na bilo kojoj slot igri koja se nalazi na sajtu AdmiralBet.rs. Naravno, ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren AdmiralBet korisnički nalog.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta i može se kompletirati u nekoliko minuta na ovom linku, ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pored AdmiralBet Jackpota, do 15. juna traje poslednja etapa Fazi trke za 500.000 dinara, dok je ovonedeljna Igru nedelje koja donosi 50 besplatnih spinova novi slot iz Greentube studija – Cyber Wildz! Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok ljubitelji igara za stolom od sada mogu da uživaju i u Texas Hold’em online pokeru protiv pravih igrača. Pored toga, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Ulogujte se na svoj AdmiralBet nalog, zaigrajte omiljene slot igre i naciljajte zlato!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter