1
Fudbal
Siniša Mihajlović

Sinisa Mihajlovic Belgrade, Serbia on Sunday, August 11. 2013. (credit: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

OVAKO SE POSTUPA SA LEGENDOM: Jedna bolnica u Rimu od danas nosi ime Siniše Mihajlovića!

Objavljeno: 14.06.23 u 16:55

Njegovo ime će biti simbol velike borbe

Delegacija fudbalskog kluba Lacija, u kojem je srpski trener ostavio dubok trag, prisustvovala je svečanom otvaranju bolnice koja nosi ime legendarnog Siniše Mihajlovića.

Posebna simbolika krije se iza činjenice da će bolnica „Siniša Mihajlović“ postati glavno sedište ADMO-a, italijanske organizacije donatora koštane srži.

Ceremonija je bila svečana, uz prisustvo značajnih vladinih zvaničnika, uključujući i Kjaru Kolosimo, predsednicu parlamentarnog odbora za borbu protiv mafije. Orkestar karabinjera je izveo himnu, dodatno uveličavajući trenutak.

Imenovanje bolnice po Siniši Mihajloviću predstavlja priznanje za njegove izuzetne sportske i ljudske dostignuća. Siniša je bio jedan od najomiljenijih fudbalera u Laciju, a njegova hrabra borba protiv bolesti i nepokolebljiva snaga postali su inspiracija mnogima.

Ova inicijativa ima duboko emotivno značenje za Mihajlovića i njegovu porodicu, ali takođe predstavlja i simbol nade i podrške za sve pacijente koji se bore sa sličnim izazovima.

Ime Siniše Mihajlovića će zauvek biti povezano sa ovom bolnicom u Rimu, dok će njegov podvig i hrabrost nastaviti da inspirišu ljude širom sveta.

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter