0
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Trening uoci meca s Portugalija Portugal Luka Jovic Stara Pazova, 26.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NEPRIJATNA SLIKA IZ ITALIJE: Ovako izgleda lice Luke Jovića nakon operacije nosa! (FOTO)

Objavljeno: 14.06.23 u 18:33

Srbin zbog ovoga ne igra protiv Jordana i Bugarske

Srpski napadač Luka Jović podvrgnut operaciji nosa nakon preloma koji je zadobio u finalu Lige konferencije protiv Vest Hema, započeo je proces oporavka, objavljeno je danas.

Uzbudljiva utakmica finala donela je nesreću Joviću, koji je u finišu poluvremena postigao gol, ali mu nije priznat zbog ofsajda. Nažalost, dok je pokušavao da postigne taj gol, doživeo je udarac od protivničkog igrača koji je rezultirao prelomom nosa.

Ova povreda sprečila je Jovića da se pridruži reprezentaciji Srbije na mečevima protiv Jordana i Bugarske, što je bila velika razočaranje za njega i njegove navijače. Međutim, u međuvremenu je hrabro prihvatio hirurški zahvat kako bi se što pre vratio na teren.

Danas su se pojavile i prve fotografije Jovića nakon uspešne operacije.

Jovićev oporavak sada zahteva strpljenje i pažljivo praćenje, ali uz njegovu posvećenost i profesionalnost, veruje se da će se brzo oporaviti i ponovno zaigrati fudbal.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter