0
Košarka

FOTO: twitter/@nuggets

KLUČNI IGRAČ DENVERA OSTAJE U KOLORADU: „Nije sve u novcu, on će doći“!

Objavljeno: 14.06.23 u 11:50

Amerikanac želi da ostane u Denveru i sledeće sezone

Košarkaši Denvera osvojili su titulu NBA šampiona u sezoni 2022/23. Nagetsi su u velikom finalu bili bolji od Majami Hita sa 4-1 i tako došli do prve titule u istoriji franšize.

Iako se najviše, potpuno logično, priča o tandemu Nikola Jokić-Džamal Marej, treba istaći da su svojim doprinosom veliki doprinos dali takozvani „role“ igrači poput: Erona Gordona, Kaldvel-poupa i Brusa Brauna.

Brus Braun je bio zaista impresivan sa klupe i svojom energijom i zakucavanjima je često lomio otpor rivala u poslednjoj četvrtini. U četvrtoj utakmici finala na Floridi, upravo je Braun bio heroj, pošto je postigao 21 poen od kojih je 11 čak postigao u poslednjoj četvrtini.

 

 

Amerikanac je tokom čitavog plej-ofa beležio 12 poena i 4 skoka uz 50% šuta iz igre. Braun ima opciju u ugovoru da u slučaju bolje ponude može da napusti klub ali on to ne želi, bez obzira na platu od 6,8 miliona dolara koju će imati naredne sezone.

Želim da ostanem. Ovo je savršen spoj. Nije sve u novcu, on će doći. Tako da, ne brine me to trenutno – rekao je Braun.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter