0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

POGLEDAJTE ŠTA NAM DONOSI VEČITI DERBI U FINALU ABA LIGE

Objavljeno: 13.06.23 u 19:00

Počinje finalna serija AdmiralBet ABA lige – ko je u Vašoj idealnoj petorci?

Iako su vođene polemike da li će finale regionalne košarkaške lige uopšte biti odigrano, kucnuo je čas kada će dva najveća srpska kluba krenuti u pohod na trofej ABA lige. Prva utakmica finalne serije je na programu večeras od 20 časova, kada će Partizan ugostiti Crvenu zvezdu u 6. večitom derbiju ove sezone.

Parni valjak je do finala stigao nakon što je u majstorici savladali Cedevita Olimpiju, dok su Crveno-beli bili bolji od Budućnosti sa rezultatom 2:0 u seriji, nakon čega su istim rezultatom savladali FMP u finalu KLS-a. U polufinalnim serijama se najviše istakao Naneli iz redova Crno-belih, sa našto više od 15 poena u proseku tokom celog plej-ofa, odličan je bio i Ledej u odličujućoj utakmici protiv Zmajeva, a zapažen je bio i Egzum koji u doigravanju beleži 13,5 poena u proseku. Sa druge strane, Zvezdu predvodi Petrušev sa 14,5 poena u proseku, poen više od Luke Mitrovića, dok Nedović postiže nešto manje od 11 poena u plej-ofu.

Večiti rivali su se tokom ove sezone sastali već 5 puta, a nešto uspešnija je ekipa koju predvodi Duško Ivanović, sa 3 pobede nad gradskim rivalom, ali to sve može da padne u vodu ako izgube finalnu seriju. Vodiće se nekoliko zanimljivih direktnih duela između igrača iz oba tabora, a kako bi sam meč bio još zanimljiviji, kladionica AdmiralBet kao generalni sponzor takmičenja je spremila 50% freebet bonusa na svaki uplaćeni tiket na kojem su odigrani poeni, skokovi ili asistencija za 5 ili više abaligaških igrača.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Pogledajte ponudu za igrače, izaberite svoju idealnu petorku i pokupite freebet već danas!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter