0
AdmiralBet ABA Liga

Mathias Lessort Partizan - Crvena Zvezda , Derbi, ABA Liga 13 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PARTIZAN JE FAVORIT U PRVOM MEČU PROTIV ZVEZDE: Kladionice rekle svoje, evo koja su kvote na večite!

Objavljeno: 13.06.23 u 13:17

Sve je spremno za spektakl.

Uzbudljiva finalna serija plej-ofa AdmiralBet ABA lige između košarkaša Partizana Mozzartbet i Crvene zvezde Meridianbet počinje u utorak u Štark Areni sa početkom u 20.00 časova.

Timovi su se već sastajali ove sezone, a poslednji međusobni susret u martu završen je pobedom Partizana. Ukupan rezultat u njihovim duelima ove godine je 3:2 u korist Crvene zvezde.

U susret prvom meču finala, naš partner efbet, kao i ostale kladionice, prednost je dao ekipi najtrofejnijeg evropskog trenera Željka Obradovića. Kvota na trijumf crno-belih u ovom momentu iznosi 1.66, dok je koeficijent za pobedu gostiju 2.50.

Pored ove, u ponudi je mnoštvo igara, ali i parova iz svih svetskih liga, na sajtu našeg beting partnera efbet.

*kvote su podložne promenama*

Finalna serija ABA lige će se igrati na tri dobijena meča, a prva dva meča će biti odigrana u domaćem terenu Partizana.

Oba kluba su do sada ostvarila po šest titula šampiona ABA lige, tako da će ova serija biti još jedna prilika za pisanje istorije za večite rivale.

Ko će osvojiti AdmiralBet ABA ligu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
9
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter