2
Fudbal

Radovan Pankov (R) Crvena Zvezda v Ferencvaros TC during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on October 06, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OTKRIVENI SVI DETALJI TRANSFERA PANKOVA: Crveno-beli se oslobodili velike plate, a mogu i da zarade!

Objavljeno: 13.06.23 u 14:40

Postoje šanse i za bonus.

Fudbaler Crvene zvezde Radovan Pankov, koji je 6 meseci proveo na pozajmici u Čukaričkom, završio je sve detalje oko svog transfera u Legiju, a sve će biti ozvaničeno tokom dana.

Pankov će preći u Legiju bez obeštećenja, što je značajna vest za Crvenu zvezdu koja će se osloboditi igrača i njegove visoke plate od 360.000 evra godišnje, otkrio je Telegraf. Novi trener Barak Bahar procenio je da Pankov nije neophodan u timu, te je pronađeno rešenje kako bi se crveno-beli znatno finansijski oslobodili.

Dogovoreno je sa poljskim klubom da Crvena zvezda dobije 20% od eventualne buduće prodaje Pankova, kao i 150.000 evra bonusa ukoliko Legija uspe da se plasira u Ligu šampiona sa Pankovim, ali u slučaju da on odigra 65% mečeva u kvalifikacijama.

Pankov je stigao u Crvenu zvezdu 2019. godine iz Radničkog iz Niša za obeštećenje od 300.000 evra. Tokom četiri sezone provedene na Marakani, osvojio je četiri titule i tri Kupa.

2
0

2 Komentara

  1. Ne mislim vec znam da Dr T opet laže, zvezda nikog ne moze da proda, zato je narod srpski tu da placa dugove i sve promašaje……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter